Heropening Reclaimed Jewels Almere en Maastricht

Op vrijdag 30 augustus en woensdag 4 september werden Reclaimed Jewels in Almere en Maastricht heropend onder de naam van het moederbedrijf; Goudwisselkantoor. Ondanks de verbouwing en deze andere naam op de gevel blijft het vertrouwde winkelconcept in beide steden gehandhaafd. Klanten zijn er aan het juiste adres voor rijke collecties pre-owned sieraden en horloges.

05-09-20244 min leestijd
Heropening van locatie Maastricht

Heropening
De officiële openingshandelingen werden verricht door Xander Möhringer, directeur Strategie van Goudwisselkantoor, met het doorknippen van een lint aan beide winkels. Met de nieuwe naam op de gevels breidt Goudwisselkantoor het aanbod uit met extra diensten zoals de inkoop en verpanding van kostbaarheden en valutawisselingen. Xander Möhringer licht toe: “Onder de naam Goudwisselkantoor blijven we bijzondere collecties pre-owned sieraden aanbieden. Ons aanbod is uniek en aantrekkelijk geprijsd, waardoor we ons onderscheiden van andere juweliers. Onze medewerkers zijn experts op het gebied van juwelen en horloges en we bieden nu nog meer diensten aan waarmee we er ons credo ‘specialisten van waarde’ waarmaken.” Vorig jaar werd de vestiging aan de Hoogstraat in Rotterdam al heropend onder de naam Goudwisselkantoor.
 
Vernieuwde website
Ook de webshop op www.reclaimed.nl heeft een compleet nieuw uiterlijk én verbeterde techniek. Het vernieuwde design sluit beter aan bij de uitstraling van Goudwisselkantoor, met vergelijkbare functionaliteiten, indeling en kleuren.

Unieke pre-owned collectie
Op deze Goudwisselkantoor locaties vinden klanten een zorgvuldig samengestelde collectie pre-owned sieraden en horloges, die elk stuk uniek maakt. Deze gouden en zilveren sieraden en horloges worden grondig schoongemaakt, gecontroleerd en klaargemaakt voor verkoop. Deze items zijn beschikbaar tegen concurrerende tarieven, zowel online als in onze winkels in Almere, Rotterdam en Maastricht.  De gepassioneerde medewerkers in de winkels hebben veel productkennis en kunnen klanten gericht adviseren en helpen bij het vinden van een pre-owned sieraad of horloge.

Gerelateerd

Goudwisselkantoor pakt uit op jubileumveiling
19-09-2024

Grote collectie Limburgs koningszilver onder de hamer
17-09-2024

ATH goudprijs leidt tot recorddrukte
30-08-2024

ATH goud al onderwerp van gesprek met BNR Nieuwsradio
19-08-2024

Goudprijs bereikt hoogste punt ooit
18-07-2024

Betaal bij Goudwisselkantoor met betalen-in-de-winkel-nl Betaal bij Goudwisselkantoor met ideal Betaal bij Goudwisselkantoor met maestro Betaal bij Goudwisselkantoor met mastercard Betaal bij Goudwisselkantoor met bancontact Betaal bij Goudwisselkantoor met amex Betaal bij Goudwisselkantoor met pin